Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

717 Siste år
226 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Undervisningspaviljonger Møhlenpris - prosjektleder/byggherreombud

Registrert Dato: Mandag 06. Februar 2012

Det skal oppføres avlastningslokaler i form av et paviljongbygg for elever ved Møhlenpris skole. Hovedskolen har behov for omfattende rehabilitering, og elever og antatte er tvunget til å ta i bruk andre lokaliteter.
Per dato er det ikke funnet en eksakt tomt som er klarert til formålet, men det utpeker seg om mulig 2 egnede parseller. Den ene ligger på den lille forballbanen syd for hovedbanen på Møhlenpris, mens den andre ligger bak og vest for Johanneskirken på Nygårdshøyden. Andre aktuelle steder kan finnes.
Det skal kunne bygges ca 1520 kvm paviljongbygg i 2 plan iht til vedlagt skisse, men dette kan bli noe endret. Det er per dato ikke tatt stilling til absolutt behov og størrelse, men det er per i dag ca 185 elever ved Møhlenpris skole. PL/BHO må derfor, i samråd med BKB i tidlig fase utrede hvilke parsell som er best egnet, - og hvor og om det således kan påregnes tillatelse til oppføring av et midlertidig bygg. En del av ytelsen blir derfor å finne og identifisere hvilke alternativ som finnes for etablering av midlertidige undervisningspaviljonger i området. Reguleringsforholdet begge steder er relativt problematisk. Bygget regner en med å ha stående i 3 år, eller i så lang tid det vil ta å rehabilitere Møhlenpris skole. Det er ikke tatt stilling til om hvorvidt paviljongbygget skal leies eller kjøpes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygg, Oppføring, Rehabilitere, Rehabilitering, Tomt

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 17. Mai 2012