Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Universell Utforming, Kartlegging av status UU for bygningsmassen til Hedmark fylkeskommune

Hedmark fylkeskommune har som målsetting at alle bygg som er formålsbygg for virksomhetene til fylkeskommunen, skal være tilgjengelige for alle.
Som første fase for å nå målsettingen, skal alle eksisterende bygg til virksomhetene i Hedmark fylkeskommune, som ikke er nybygde eller skal totalrenoveres i nær framtid, kartlegges i fht status Universell Utforming. Dette innebærer formålsbygg på 9 videregående skoler, fylkeshuset og 23 tannklinikker. Totalt areal som skal kartlegges er ca. 100 000 m2.
Kartlegginga skal gjennomføres i verktøyet? Bygg for alle. Det skal utarbeides rapporter for hvert anlegg. Rapportene skal inneholde status uu, tiltaksliste med utbedringer inkl. Kostnadsvurderinger, og være grunnlaget for å lage en helhetlig handlingsplan for oppgradering av bygningsmassen med tilhørende adkomstforhold i hht krav til universell utforming.
Denne anskaffelsen gjelder rådgiver til å gjennomføre kartlegginga, utarbeidelse av sluttrapport for hvert anlegg med foreslåtte tiltak/utbedringer inkl. Kostnadsvurderinger.
Oppdragsgiver er Hedmark fylkeskommune. rådgiveren skal rapportere til prosjektleder Hedmark fylkeskommune, Eiendom og innkjøp.
Anbud id:
172717
  • Sted:
    Kongsvinger, Hamar Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 4. November 2011

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud