Arkitekt, Prosjektleder i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

381 Siste år
117 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Universell Utforming, Kartlegging av status UU for bygningsmassen til Hedmark fylkeskommune

Registrert Dato: Fredag 04. November 2011

Hedmark fylkeskommune har som målsetting at alle bygg som er formålsbygg for virksomhetene til fylkeskommunen, skal være tilgjengelige for alle.
Som første fase for å nå målsettingen, skal alle eksisterende bygg til virksomhetene i Hedmark fylkeskommune, som ikke er nybygde eller skal totalrenoveres i nær framtid, kartlegges i fht status Universell Utforming. Dette innebærer formålsbygg på 9 videregående skoler, fylkeshuset og 23 tannklinikker. Totalt areal som skal kartlegges er ca. 100 000 m2.
Kartlegginga skal gjennomføres i verktøyet ?Bygg for alle?. Det skal utarbeides rapporter for hvert anlegg. Rapportene skal inneholde status UU, tiltaksliste med utbedringer inkl. kostnadsvurderinger, og være grunnlaget for å lage en helhetlig handlingsplan for oppgradering av bygningsmassen med tilhørende adkomstforhold i hht krav til universell utforming.
Denne anskaffelsen gjelder rådgiver til å gjennomføre kartlegginga, utarbeidelse av sluttrapport for hvert anlegg med foreslåtte tiltak/utbedringer inkl. kostnadsvurderinger.
Oppdragsgiver er Hedmark fylkeskommune. Rådgiveren skal rapportere til prosjektleder Hedmark fylkeskommune, Eiendom og innkjøp.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Areal, Bygg, Eiendom, Innkjøp, Oppgradering, Prosjektleder

Os I Østerdalen, Hedmark

Avsluttet: Onsdag 30. November 2011