Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Universell utforming - konsulentbistand til prosjektmedvirkning og prosessledelse

Registrert Dato: Tirsdag 26. Januar 2010

Miljøverndepartementet innbyr til levering av tilbud på prosjektmedvirkning og prosessledelse i tiltaket K1 Nasjonal utviklingsprosjekt for universell utforming i fylker og kommuner under Regjeringens handlingsplan for universell utforming og økt tilgjengelighet 2009 ? 2013.
Tiltaket er startet opp i 2009 mens oppdraget skal utføres i perioden 2010 ? 2013.
Oppdraget omfatter bistand i koordinering og prosessledelse under samlinger i tiltaket som omfatter kommunedelen benevnt K1.2 Ressurskommuner og fylkesdelen K1.2 Pilotfylker.
Rammene for fylkenes og kommunenes arbeid finnes i nasjonale prosjektbeskrivelser for hhv fylkesdelen og kommunedelen av tiltaket. Arbeidet er knyttet til Avdelingen for regional planlegging i Miljøverndepartementet.
Handlingsprogram for universell utforming og økt tilgjengelighet 2009 ? 2013 ? Norge universelt utformet 2025 uttrykker en nasjonal satsing og visjon for å bedre kunnskapen om tilgjengelighet for funksjonshemmede og oppnå konkrete resultater. Fem departementer står bak handlingsplanen. Gjennomføringen av tiltaket K1 tilligger Miljøverndepartementet.
Tiltak K1 retter seg mot den offentlige forvaltningen i fylker og kommuner og resultater som kan oppnås innenfor fylkenes og kommunenes ansvarsområder og oppgaver. Tiltaket inkluderer utvikling som også kan gi erfaringer til departementet og sentrale nasjonale instanser. Del K 1.2 omfatter både fylkeskommunene og fylkesmannens oppgaver.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Planlegging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 12. Februar 2010