Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Utarbeidelse av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø i Drammen kommune

Kort beskrivelse
Det skal utarbeides en kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø for hele Drammen kommune (kulturminneplan), med tilhørende utredninger i henhold til vedtatt planprogram. Kulturminneplanen skal utarbeides som en tematisk kommunedelplan i henhold til Riksantikvarens anbefalinger for utarbeidelse av kulturminneplaner: #URL0#
Planarbeidet ledes av en prosjektgruppe på byplan. Planarbeidet følger et prosessløp som er vanlig for store, komplekse planer, med følgende typiske hovedfaser:
1. Fase 1: Utarbeidelse av planprogram
2. Fase 2: Oppstart
3. Fase 3: Utredninger
4. Fase 4: Planutarbeidelse
5. Fase 5: Ferdigstillelse
6. Fase 6: Etterarbeid
Planprogrammet ble fastsatt i bystyret 28. 3. 2017 (sak ps 0030/17, #URL1#).
Oppdraget består av å bistå kommunen i fase 3 til 5. Fase 3 innebærer å gjennomføre de utredningene som er definert i planprogrammet. på bakgrunn av utredningene i fase 3, skal det i fase 4 utarbeides forslag til en kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø og i fase 5, skal planforslaget ferdigstilles
i arbeidet med kommunedelplanen for kulturminner og kulturmiljøer inngår en betydelig medvirkningsprosess. Medvirkningen er i planprogrammet delt i fire: lovpålagt, aktiv samarbeidende medvirkning, dialogbasert medvirkning og digital medvirkning. Oppdraget omfatter opplegg og gjennomføring av følgende møter:
Fase 3:
- ett informasjons- og arbeidsverksted for interesseorganisasjoner og næringsliv
- ett åpent informasjons- og dialogmøte med påfølgende frivillig arbeidsverksted for alle eiere av kulturminner og andre interessenter med politikerne som observatører (inkludert et eget opplegg for barn og unge).
Fase 4:
Internt politikerverksted
Formidling og synliggjøring av kommunens kulturminner og kulturmiljø og deres sårbarhet og kvaliteter er ett av de viktigste målene ved planarbeidet. Oppdraget inneholder en opsjon der det skal beskrives en mulig løsning og opplegg for formidling til kommunens innbyggere i form av digitale interaktive kart.
Se utfyllende beskrivelse av anskaffelsen i vedlagte konkurransegrunnlag.
Anbud id:
458736
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Onsdag 29. Mars 2017
Er du interessert i dette oppdraget?