Arkitekt, Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

402 Siste år
152 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utarbeidelse av kommunedelplan med KU og design for ny Mjøsbru

Registrert Dato: Torsdag 06. Oktober 2011

BESKRIVELSE AV OPPDRAGET
Prosjektets art og omfang:
Oppdraget gjelder utarbeidelse av kommunedelplan med KU (ut fra fastsatt planprogram fra 27. april 2011 i Gjøvik kommune og 25. mai 2011 i Ringsaker kommune) for E6 mellom Moelv og Biri med ny Mjøsbru. Lengde på strekningen er ca. 2,5 km hvorav brua har lengde ca. 1,5 km.
Det er to hovedalternativer for å utvide E6 fra 2 til 4-felt på strekningen:
Hovedalternativ 1 går ut på å bygge en ny tvillingbru med avstand ca. 50 meter sør for eksisterende bru. Alternativet inneholder både ny 2-felt og ny 4-felt bru. Ved ny 2-felt bru vil dagens bru fungere som nordgående retning for E6, mens ved bygging av ny 4-felt bru vil eksisterende bru fungere som lokalveg.
Hovedalternativ 2 går ut på å legge E6 i ny trasé ca. 1 km lenger sør. Det er i dette tilfellet forutsatt ny 4-felt bru og med dagens bru som lokalveg. En 2-feltsløsnng med dagens bru som nordgående retning vil også her kunne vurderes.
Det skal utarbeides teknisk grunnlag for kommunedelplan med KU, selve kommunedelplanen for ny Mjøsbru, med geoteknisk rapport og skisseprosjekt. Det forutsettes bistand i forbindelse med planprosessen og KU, og god kunnskap om plan- og bygningsloven.
Se konkurransegrunnlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygging, Skisseprosjekt

Gjøvik, Oppland

Avsluttet: Onsdag 01. Februar 2012