Bilverksted i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

743 Siste år
556 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedre feil på bilen min, ledningsnett til dyse eller dysen er gåen. Eller begge deler.

Registrert Dato: Fredag 22. Januar 2021

Bilen min begynte brått å "fuske" helt ut av det blå. Den går helt ok i første gir eller på høyere turtall, men på tredje gir og oppover vibrerer den mye, spesielt på lavt turtall. Motorlampa lyser og etter noen minutter kommer også ESP lampen på. Noen ganger kan jeg starte bilen uten at det er noen problem (motorlampa lyser fortsatt), og da kjører den som en klokke uten noe antydning til problem. Men idet bilen når 70 grader motortemperatur så kommer vibrasjonene igjen. Noen har fortalt meg at bilen går i såkalt nødmodus uten at jeg kan bekrefte om det stemmer.

Jeg leverte bilen til fixbil i Olsvik for en diagnose. De fant en forbrenningsfeil på sylinder 1 (feilkode 412 D) og en feil i strømkrets i ledningsnettet til sylinder (feilkode 469 A). De anbefalte å bytte ledningsnettet til dysene, og forhåpentligvis skulle det holde. Men worst case måtte også dysen byttes. Pris på bytte av ledningsnett er 8000kr inkl MVA. Pris i worst case scenario er 19500kr.

Bilen er verdt ca 21-22 000 når den virker, så er ikke interresert i å reparere den for så mye. Derimot er det en veldig god bil ellers, tross alder og km stand. Reg reima ble byttet på 259 000km og den ble EU godkjent med null feil sent september 2020. Alt annet på bilen går som en klokke, så jeg ser likevel at ved å reparere denne bilen har jeg ett bedre utgangspunkt for en god billig bil enn om jeg skal kjøpe ny i 20 000kroners klassen.

Koronasituasjonen har tært bra på økonomien min, men jeg er likevel avhengig av en bil. Jeg ønsker derfor å reparere denne, og håper det er noen som kan gi meg en lavere pris enn jeg fikk på fixbil Olsvik.

Her er en link til prisoverslaget jeg fikk av fixbil samt feilkodene de fant.
*** Linken er fjernet ***

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift