Alarm & sikkerhet, Brannsikring, Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2707 Siste år
771 Siste 3 mnd
120 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av avvik avdekket ved brannteknisk tilstandsrapport

Registrert Dato: Onsdag 14. Februar 2018

Sameiet Vogts gate ber om tilbud på utbedring av avvik avdekket ved brannteknisk tilstandsrapport i henhold til brann – og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter, herunder forskrift om brannforebygging. Sameiet ble pålagt å innhente slik brannteknisk tilstandsanalyse på bakgrunn av tilsyn av Brann – og redningsetaten. Brannteknisk rapport ble levert av Ullerud AS 25.4.2017. Sameiet består av til sammen syv leiligheter og tre næringsvirksomheter (Hemer Lås & Dørtelefon, Sun Sushi og Bella Skredder). Bygget er et eldre murbygg, hvor næringsvirksomhetene er lokalisert i første etasje og leilighetene er lokalisert i etasje 2 – 4 med to trappeoppganger, i tillegg til felles kjeller og loft. Ved tilsynet påpekte Brann- og redningsetaten svakheter mellom tetting av kjeller og første etasje, trapperom og bruksenheter i kjelleren. I tilbudet skal det gis opplysninger om beregnet tid og kostnader for utbedringsarbeidet med angivelse av vederlagsberegning (fastpris eller medgått tid). I tillegg bes det om informasjon om virksomheten, herunder informasjon om eventuelle relevante sertifikater og godkjenninger, samt tidligere prosjekter av lignende art. Det forutsettes at det gjennomføres befaring før endelig tilbud inngis. Arbeidet som skal utføres beskrives likevel i korthet her: Utbedring av veggkonstruksjonene mellom boenhetene og bodareal på loftet, slik at konstruksjonen ivaretar tilfredsstillende brannmotstand B60. Dette omfatter legging av ett lag gips på brennbar platekledning, samt generell brannsikring mot tak og vegger, samt utbedringer av eksisterende gipsplatekledning.
Branntetting av gjennomføringer av el-kabler mellom boenhet og trapperom med godkjent tettesystem. Brannsikring av rørgjennomføringer i boder i trapperom, som plastrør og ventilasjonsrør/fleksirør, med godkjente produkter. Byggeskum må erstattes med godkjente produkt.
Utbedring av anslag på karmene til totalt 8 trefyllingsdører til boder i trappeoppgang.
Utbedring av gipshimling i kjeller. Dette omfatter sparkling og tetting i tilslutningene mellom himling og vegger og branntetting av alle gjennomføringene/svekkelser med godkjente produkter/tettesystemer.