Gulv, Sanering, Snekker, Vanntetting i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

915 Siste år
352 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av dårlig fuktsperre på soverom 1 etg som ligger på betongsåle

Registrert Dato: Mandag 21. Februar 2011

Trenger å få utbedret dårlig fuktsperre mot grunn i ett soverom i 1. etasje som ligger direkte mot betongsåle. Omfang er ikke sikkert men i følge rapport fra forsikringsselskapets takstmann er problemet antageligvis begrenset og berører spesielt hjørne mot yttervegger. Utdrag av rapport:

"Årsaken til skaden er i følge opplysningene fra befaringen at fukt trekker inn fra grunnen, under parkettgulv som ligger på betonggulv mot grunnen. Årsaken til fuktinntrengning er dårlig fuktsperre mot grunnen. Din forsikring dekker skade ved at vann plutselig trenger inn i bygningen fra terrenget eller grunnen, også når vannet kommer gjennom avløpssystemet, når det skjer i slik mengde at det fører til synlig, frittstående vann over laveste gulv. i dette tilfellet har det ikke vert frittstående vann oppå parkettgulvet. I tillegg har du superforsikring som dekker råteskade i trekonstruksjonen. Det er ikke konstanter råteskade i veggen".

Vil derfor be om befaring og pristilbud på utbedring av gulv, samt evt. utvendig arbeid som kan være nødvendig eller ønskelig . Som opsjon i pristilbud ønskes også pris på legging av ny parkett i rom.

Mvh
Pål

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere