Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Utbedring av fortau Sjøgata

Anskaffelsen gjennomføres i henhold til Lov om offentlige anskaffelser lov-2016-06-17 nr. 73 (loa) og Forskrift om offentlige anskaffelser for-2016-08-12 nr. 974 (foa) del i og del ii.
Konkurransen gjennomføres som en åpen tilbudskonkurranse, hvilket innebærer at alle interesserte leverandører kan gi tilbud og oppdragsgiver kan ha dialog med en eller flere leverandører, jf. foa §9-2 (1) og (3). Dialogen kan gjelde alle sider av tilbudet og kan blant annet omfatte avklaringer og forhandlinger. Utvelgelsen vil bli gjort etter en vurdering av tildelingskriteriene. Det presiseres at ingen leverandører kan forvente dialog om sitt tilbud, og at det oppfordres til å levere sitt beste tilbud.
Forhandlinger blir ikke gjennomført dersom oppdragsgiver, etter at tilbudene er mottatt, vurderer at forhandlinger ikke er hensiktsmessig. Dialogen i form av rettinger/avklaringer gjennomføres etter behov.
Leverandøren oppfordres på det sterkeste til å følge de anvisninger som gis i konkurransegrunnlaget med vedlegg og eventuelt stille spørsmål ved uklarheter gjennom Mercell til kontaktperson.
Anbud id:
593333
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Fredag 28. Juni 2019

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud