Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Utbedring av Geitvika friluftsområde

Bergen og Omland Friluftsråd Kommunalt oppgavefellesskap (bof) er et interkommunalt samarbeidsorgan etter kommunelovens kapittel 19 mellom de 12 kommunene Alver, Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bjørnafjorden, Osterøy, Kvam, Tysnes, Samnanger, Vaksdal og Øygarden. bof har blant annet til oppgave å tilrettelegge og stå for daglig drift av bade- og friluftsområder med et samlet areal på over 36000 dekar.
Bergen og omland friluftsråd innbyr til tilbudskonkurranse på prosjektet "Geitvika Friluftsområde" som totalentreprise.
Tiltakshaver har innhentet nødvendige fullmakter fra grunneiere/hjemmelshavere for de berørte eiendommer, og har fått godkjent rammesøknad med dispensasjon for tiltaket. Tiltakshaver skal nå tilrettelegge for bedre tilkomst til Geitvika friluftsområde ved å gjøre mindre utbedringer på tilkomstvei og etablere universelt utformet gangvei. Det skal også etableres en ny promenade videre fra eksisterende promenade, og videre bort til badevik i nord. Utforming av ny promenade skal være tilsvarende den som er oppført i dag, og tilpasses terreng. Det er behov for sikring av berg, med rensk og boltesikring i området hvor dagens promenade er oppført. Tiltakshaver skal også rive og sanere to bygninger som står i området. Grunnflate for byggene skal arronderes/tilpasses terreng hvor det skal etableres plen og promenade. Et alternativ som det jobbes med er å sette opp et grindverksbygg på tuftene av hytten, entprenør skal prise dette som opsjon.
Prosjektet skal utføres som totalentreprise basert på konkurransegrunnlaget. Oppdraget omfatter prosjektering og utførelse av entreprenørarbeid. Tilbudet skal leveres med grunnlag i følgende prosjektdokument:
- Konkurransegrunnlag totalentreprise Geitvika friområde
- Tegninger: Situasjonsplan -hc 24. 06. 2021 (425175), snitt natursteinsmurer-amfi og tursti (165353) og Snitt e-g av natursteinsmur, amfi og turvei (M50 A4st) (258974)
- Godkjent rammeløyve: gbnr 455 29 og 242 - Rammeløyve med dispensasjon (426473)
Konkurransen er utlyst i konkurransegjennomføringsportalen til Mercell med lenke til Doffin.
Anbud id:
753464
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 14. September 2021

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud