Betongsaging, Maskinentreprenør, Sprenging i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

746 Siste år
273 Siste 3 mnd
62 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av jordkjeller.

Registrert Dato: Mandag 02. November 2009

Anbud ønskes for utbedring av jordkjeller i rekkehus til kjeller. Kjelleren skal ikke benyttes som oppholdsrom, men skal kun benyttes som lager/kontor. Som tilleggsopsjon kan det gis anbud til flytting av soil rør. (Se helt sist i beskrivelsen)

Rekkehuset går over 2 etasjer og er fundamentert på grunnfjell hvor grunnmuren deler jordkjelleren i to. Rekkehuset står i en skråning. Den ene delen av jordkjelleren har høyde under taket varierende fra 2.2 meter til 5 meter og har golvflate som er på omtrendt 12 x 3 meter - denne delen av jordkjelleren ønskes utbedret. For å få tilstrekkelig takhøyde må det fjernes omtrendt 15 m^3 fjell - denne massen kan trolig plasseres i samme rom dersom det er teknisk mulig å bygge kjeller på pillarer (ved hjelp av stolepesko eller tilsvarende festet på grunnfjellet).

Adgang til jordkjeller er via lem fra utsiden av rekkehuset. Jordkjelleren nås via nedgang fra inngangspartiet og har takhøyde på omtrendt halvannen meter og her er det et hull i grunnmuren som gir adgang til den andre delen av jordkjelleren som ønskes utbedret. Dette hullet ønskes utvidet, hvis mulig, slik at det kan benyttes som rømningsvei.

Anbudet skal inneholde:

- Nødvendige søknader til det offentlige om dette er påkrevet. Godkjennelse fra boretslaget er allerede innhentet.
- Bevis på nødvendige forsikringer eller kostnader tilknyttet dette - jobben innebærer fjerning av fjell som grunnmuren til rekkehuset står på - dersom det oppstår komplikasjoner skal det være dekning for at dette skal utbedres kostnadsfritt for utbygger.
- Fjerning av masse slik at ønsket gulvhøyde kan oppnås (omtrendt 3m).
- Festing av stolpesko i grunnfjell eller tilsvarende som kan gjøre det mulig å bygge et fundament for kjellergulvet.
- Utvide eksisterende hull i grunnmur (trolig ved saging i betong) for å lage rømningsvei.

Utvidet anbud

På bilde 6 ser man hvordan soilrørene går på tvers gjennom jordkjelleren. Disse må legges om for å kunne benytte kjellerarealet. Det er ønskelig med anbud for å få lagt om rørene slik at de kan gå utenom det arealet som skal benyttes som kjeller.

Jeg foretrekker å bli kontaktet per e-post. Se vedlegg for anbud i PDF form med bilder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere