Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

675 Siste år
266 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av kjøkken

Registrert Dato: Mandag 20. September 2010

Vi har kjøpt nytt kjøkken, som også har blitt installert. I denne prosessen ble ny tapet over kjøkkenbenk ødelagt to plasser ifb. med installering av granitt benkeplate. Dette må utbedres.

I tillegg er høyskapet ved siden av kjølehjørnet montert for nærme kjølehjørnet slik at kjølehjørnedøren tar borti håndtak på både stekeovn og dampovn som står i høyskapet ved siden av. Dette høyskapet må derfor flyttes noen cm lenger til siden. Da må tre høyskap til flyttes tilsvarende, totalt 4 høyskap som går til taket. Det første er det som nevnt både stekeovn og dampovn i, det neste er det skuffer nederst og skap over, det neste er et integrert fryseskap, og det siste består av tre vitrine hjørne overskap som er satt oppå hverandre og montert sammen med dekksider osv.

Konsekvensen av å flytte skapene innebærer at man må flytte føttene, og klossene som de står på, tilsvarende. Føttene står på spongulv, og det betyr at parkett som skal flyte fritt må skjøres til. Under parketten er det et vannboren varme system som er limt fast på spongulvet med fliselim som også må justeres. Det er mange ledninger og vannrør (I sokkel) å ta hensyn til under denne jobben, og i tillegg må gulvet (ny parkett) beskyttes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Granitt, Håndtak, Høyskap, Installering, Kjøkken, Kjøkkenbenk, Parkett, Skap, Spongulv, Tapet, Vannrør, Varme

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Mandag 18. Oktober 2010