Betong, Murer, Snekker, Steinlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1395 Siste år
371 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av parkeringsplass, trapp og murer mot vei samt oppføring av carport.

Registrert Dato: Tirsdag 06. September 2011

Vi ønsker å utbedre våre utearealer som grenser mot Nesttunhalsen (kommunal vei) og ber om pris på følgende arbeider (se skisse for referanser til de enkelte punktene);

• A - utvidelse og forsterking av privat parkeringsplass. Det skal bygges nye betongmurer rundt parkeringsplassen (se rød stiplet linje) slik at denne blir større i areal og mer solid. Murenes høyde over bakken er ca. 1 meter (se foto). På dagens parkeringsplass befinner det seg en trerot av betydelig størrelse. Denne må fjernes for å hindre sig i ettertid. Det må etterfylles med masse inntil de nye murene og i hullet som treroten etterlater slik at plassen fremstår med en hel og solid flate dekket med asfalt. Det må legges inn drenering mellom parkeringsplassen og veien. Vi ønsker og å få oppført en carport på denne plassen. Vi har vurdert carporten ”Våle” fra Florvaag Hus til å være en modell som kan passe. Vi ønsker og at det bygges en trapp fra parkeringsplassen og ned til planet foran huset slik det er antydet på tegningen.

• B - oppføring av lavere mur inne på vår eiendom parallelt med den eksisterende muren som danner kant mot veien (se blå stiplet linje). Hensikten er å lage et bed mellom de to murene på samme måte som det som allerede finnes på andre siden av trappen, se foto. Muren skal oppføres i forskalingsblokk (50x19x20) med singeloverflate og topplater og være like høy som den som finnes på den andre siden av trappen.

• C – bygge ny trapp fra veien og ned til eiendommen. Den eksisterende trappen ønskes fjernet. Den nye trappen må konstrueres slik at isdannelse forebygges ved at vann fra veien ledes vekk. Trappen må tilpasses eksisterende murer og utstyres med rekkverk.

• D – legge belegningsstein i område D (markert med grønn farge) ca. 35 kvadratmeter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Murer, Snekker, Steinlegger

Areal, Asfalt, Belegningsstein, Carport, Eiendom, Murer, Oppføring, Parkeringsplass, Pris, Utearealer, Vann

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 19. September 2011