Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

14132 Siste år
10840 Siste 3 mnd
904 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av skade på grunnmur

Registrert Dato: Tirsdag 23. Mars 2010

I løpet av vinteren har grunnmuren i eneboligen min fått noen store sprekker, trolig pga teletrykk fra utsiden. Jeg er på utkikk etter et firma som kan ta ansvar for hele jobben med å utbedre skadene, som omfatter både graving, murerarbeid, belegningsstein og snekkerarbeid.

Det har allerede vært en takstmann her og sett på skadene (i forbindelse med en mulig forsikringssak). I konklusjonen foreslår takstmannen arbeider som er nødvendig. Dette omfatter graving utenfor huset, både manuelt og med maskin. Det mest berørte rommet i kjelleren er et hjørnerom, der den ene veggen er ut mot gårdsplassen, og den andre er fellesvegg mellom huset og garasjen. Inni garasjen må det graves manuelt. Gårdsplassen har belegningsstein, som derfor må legges på plass igjen etter gravingen. Foran to kjellervinduer er det også "lyskasser".

Inni huset i kjelleren er det til dels trepaneler foran muren. Disse trepanelene må derfor fjernes for å komme til, og nye paneler må settes opp når arbeidet med muren er ferdig.

Ta kontakt for nærmere beskrivelse, og for å avtale befaring. Jeg kan også sende takstrapporten, hvis det er ønskelig, eventuelt også bilder. I første omgang er jeg interessert i et uforpliktende pristilbud. Deretter bør arbeidet komme i gang så snart det er mulig å grave, men tidligst uke 15.

Med vennlig hilsen
Petter