Snekker, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1677 Siste år
628 Siste 3 mnd
186 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av taklekkasje og bytting av himlingspanel

Registrert Dato: Onsdag 14. September 2011

Det er lekkasje fra overgang/mellom takstein og vindski.
Mulig lekkasje fra gammel tekking rundt pipe.

Det er revet og lagt nytt rupanel/undetak der hvor bordene har vært råtne/våte ( ca 1 m2 av gammel takbelegg + undertak er fjernet) . Taket har opprinnelig vært tekket med takbelegg, hvor det er lektet og lagt takstein direkte på gammelt takbelegg.

Det er kjøpt inn materialer (Icopal Topsafe, 3m lekter og sløyfer, vindskier, trekantlist, pappspiker og annen spiker, himlingspanel/takpanel, root7 asfaltlim. Kan hende det trenges noe mer sløyfer/lekter.

Det må tekkes rundt en luftekanal, og ny tekking på ca 1m2 der hvor gammelt takbelegg er fjernet. Nye vindskier/toppbord må monteres, og det må sikres at overgangen mellom takstein og vindskier ikke medfører vanninntrenging på innsiden av vindskier (tidligere eier har skåret et "hakk" i nederste takstein mot vindskie, for å få ført vindskien over/mellom takstein. Mulig det her må lages et eget beslag).

Takpanel i vaskebod er skadet av vanninntrening (ved list), og må skiftes. Det er kun endebord mot list som er vannskadet.

Tekkingen rundt pipe antas å kunne utbedres ved bruk av tetteband el. (Blyplate fra beslag er klippet noe kort, og kan løfte seg ved sterk vind, og forårsake vanninntrenging).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker, Taktekker

Beslag, Luftekanal, Materialer, Pipe, Takbelegg, Takpanel, Takstein, Tekkes, Tekket, Tekking, Undertak, Vindskier

Vinterbro, Akershus

Avsluttet: Mandag 24. Oktober 2011