Blikkenslager, Sanering, Snekker, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1886 Siste år
483 Siste 3 mnd
188 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av vannskade grunnet skade på vindu i bygård i oslo

Registrert Dato: Onsdag 12. Desember 2012

Det er oppdaget vannskade i to leiligheter i et sameie i Oslo, hvorav den ene er loftsleilighet og den andre ligger direkte under.

Vannskaden skyldes ifølge takstrapport en fordypning i beslaget under vinduet i loftsetasjen (et vindu som er tilbaketrukket fra veggen). Reparasjoner vil måtte inkludere:

Loftsetasjen:
* Blikkenslager må kontrollere beslagene foran tre vinduer, skifte beslag som er med skader og samtidig sørge for at beslagene har nødvendig helling slik at det ikke kan renne inn vann under vinduet.
* Blikkenslageren må også åpne beslaget foran det midterste av tre vinduer for tørking / utskifting av vannskadde trematerialer, papp, isolasjon m. M.
* Tømrer må skjære en åpning i veggplaten under det midtre vinduet for å kunne tørke / skifte vannskadde trematerialer, isolasjon m. M. Etter at konstruksjoner er tilstrekkelig tørre, legges det ny glassfiber som males. Man må også i denne etasjen vurdere muligheten for soppangrep.

Området mellom etasjene:
* Nødvendig med tørking av konstruksjonene / skifte vannskadde konstruksjoner m.m. Det antas at det er best å gjøre dette fra loftsetasjen.

I leiligheten under (4. Etasje) :
* Her må vindusutforinger fjernes og konstruksjoner tørkes / skiftes i nødvendig utstrekning. Det kan bli nødvendig å åpne også rundt vinduet for å være sikker på at det ikke oppstår soppangrep.
* Når alt er tørt nok til å lukke konstruksjonene, settes det opp nye finér utforinger, som males.

Se også vedlagt takstrapport.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere