Taktekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

119 Siste år
34 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring tak hjørne/vinkelhus

Registrert Dato: Tirsdag 04. Januar 2011

Vi ønsker pristilbud på utbedring av vårt tak. Følgende punkter ønskes utført;

1. Yttertaket: Det er konstatert to stk lekkasjer i møne. Vi ønsker å skifte ut tekkingen over møne i hele dens lengde (ca 18 m), samt mønetekking på arken. Vi ønsker også en full gjenomgang av taket utvendig for å se om en finner flere svakheter. Diverse sprukne stein ønskes skiftet.
2. Alle taklukene ble skiftet i løpet av de siste årene. Tilpassing av takstein rundt lukene er flere steder dårlig utført. Vi ønsker at steinene tilpasses rundt de aktuelle taklukene.
3. Lufthettene ønskes utskiftet.
4. Snøfangere: Vi ønsker at det monteres snøfangere på framsiden av boligen (ca 30m). 18,4m lagside (mot Professor Hansteengs gate) og 12,8 m kortside (mot Zetlitsgate). Det bør da brukes ekstra lange skruer, slik at snøfangerne blir skrudd godt ned i taksperrene. Dette fordi det kan være varierende kvalitet på lektene og rektene på taket. Da borrettslaget har snøfangere tilgjengelig (demontert tidligere) ønsker vi å benytte disse dersom dette er mulig.
5. Beslag på tak. Vi ønsker at det overgangene mellom boligen og nabohusene blir inspisert. Dette er et svakt punkt i konstruksjonen og lekkasjer mellom bolig og nabobygg kan forårsake stor skade. Vi ønsker en full gjennomgang av overgangene av fagpersonell når en utfører arbeid på taket.

6. Loftet. Toppsvill ved baktrapp har mye råte over en lengde på ca 1 meter. Et stk taksperr hviler nedpå råteskadet toppsvill. Da det er fare for sig i takkonstruksjonen ønsker vi å skifte ut den delen av toppsvillen som er råteskadet.

Håper på snarlig tilbakemelding og spesifisert pristilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Taktekker

Beslag, Bolig, Fagpersonell, Møne, Pristilbud, Råte, Skruer, Takstein, Varierende

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 02. Februar 2011