Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3647 Siste år
959 Siste 3 mnd
309 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygg på eksisterende hus

Registrert Dato: Tirsdag 04. Januar 2011

Jeg eier 1/2 av en tomannsbolig fra 1958. Den er vertikalt delt på langs av huset lengderetning.

Jeg ønsker å rive inngangspartiet som i dag er et utbygg på 1 etg og bygge det opp igjen, men da med større grunnfate og da bygge kjellerareal under slik at eksisterende underetasjen blir tilsvarende større som størrelsen på utbygget.

Det nye utbygget bil inneholde en hall som blir større dagen, samt bære en utvidelse av dagens kjøkken. I underetasjen vil utbygget bli en forstrrelse av et eksisterende soverom (under utvidelsen av kjøkkenet) og en bod som vil ligge under den nye hallen.

Jeg har fått godkjenning fra Plan- og Bygningsetaten og tegninger på dagens løsning og slik det skal bli ligger vedlagt. Siden tegningene over dagens løsning er så dårlige har jeg også lagt ved tre bilder av huset som viser dagens inngangsparti.

Jeg er usikker på om jeg trenger en separat leverandør for å grave ut til økt kjellerareal under inngangspartiet og støping av grunnmuren, og en annen leverandør for oppføringen av bygget over bakken? Eller er det noen som kan levere helheten?

Jeg har krysset av noen av de tjenestene jeg tror jeg trenger, men synes ikke valgalternativene var helt dekkende. Jeg ønsker færrest mulig leverandører og en som tar ansvaret for koordineringen av arbeidet.

Uansett ønsker jeg fastpris på arbeidet.

Jeg er lettest å få tak i på det oppgitte mobilnummeret.

Ønsker svar så raskt som mulig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere