Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1542 Siste år
599 Siste 3 mnd
118 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av fiber i Hattfjelldal og Hemnes 2013

Registrert Dato: Onsdag 24. April 2013

Hattfjelldal kommune inviterer på vegne av kommunene Hemnes og Hattfjelldal, til å gi inn anbud på legging /fremføring av fiberslange, trekking/ blåsing av fiber - samt terminering i henhold til dette dokument samt bilag.
Anbudet omfatter legging av slanger, varslingsnett, forsering av (eller ved) broer, legging av sjøkabel, samt geografisk innmåling. Det skal også monteres termineringsskap og kummer/brønner på angitte steder, og trekking/ blåsing av fiber som skal termineres i disse.
Dette anbudet inneholder 3 delprosjekter (Oslia-Hjartfjellneset, Sundsåsen eller Røsvassbukt-Korgen og Finnbakken-Korgen). Alternativene med sjøkabel tvers over sundet fra Hjartfjellneset eller framføring helt til Røsvassbukt er ikke avklart foreløpig.
På visse deler av strekningen, vil det være nødvendig og henge fiberen i stolper. Dette på grunn av at det ikke er mulig og pløye/grave slangene på disse strekningene. Byggherre vil gjøre nødvendige avtaler med stolpeeier (Telenor). Stolpeeier kan engasjere egen entreprenør som da foretar denne montasjen på disse strekningene, men vi vil og ha pris på henging i disse stolpene som ett alternativ.Aktuell aktør må da være sertifisert for denne oppgaven.
Se konkurransegrunlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp

Broer, Byggherre, Entreprenør, Pris

Hemnesberget, Nordland

Avsluttet: Torsdag 06. Juni 2013