Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1233 Siste år
393 Siste 3 mnd
129 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av fiber mellom hattfjelldal og riksgrensen (joesjø).

Registrert Dato: Torsdag 28. April 2011

Hattfjelldal kommune inviterer til å gi inn anbud på legging /fremføring av «Fiber» i henhold til dette dokument samt konkurransegrunnlag med bilag.
Anbudet omfatter legging av rør, varslingsnett, fiberkabel samt kummer, forsering av (eller ved) broer samt geografisk innmåling. Det skal også leveres og monteres termineringsskap og kummer/brønner på angitte steder, og fiber skal termineres i disse.
Arbeidene skal utføres i løpet av sommeren 2011, og skal være ferdigstilt senest 01.10.11.
Anbudet skal også inneholde levering av det utstyr som tilhører prosjektet. Dette gjelder bl.a. slange/rør, fiber, varslingsnett, trekkummer og skap for avtapping og terminering mv.
Dette vil gi fiberkommunikasjon mellom Hattfjelldal kommune og Storuman kommune og det fibernettet de besitter, samt sikre tilførsel av høykapasitets datatjenester til det offentlige, næringslivet og private. Hattfjelldal kommune vil stå som eier av fibernettverket.
På strekningen hvor grøft går langs eller i veiskulder på RV 73, må en følge Statens Vegvesens forskrifter for legging langs riksveger. Denne følger som bilag.
Vi ønsker pris på 48 ledere i kabelen. Fiber kabelen skal gå fra rådhuset i Hattfjelldal til termineringspunkt på svensk side ved Joesjø

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Broer, Datatjenester, Kummer, Pris, Skap, Utstyr

Hattfjelldal, Nordland

Avsluttet: Mandag 13. Juni 2011