Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1166 Siste år
350 Siste 3 mnd
120 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av fiber mellom Hattfjelldal (Oslia) og Korgen i Hemnes kommune.

Registrert Dato: Onsdag 29. Februar 2012

Hattfjelldal kommune inviterer på vegne av kommunene Hattfjelldal og Hemnes, til å gi inn anbud på legging /fremføring av fiberslange samt terminering i henhold til dette dokument samt bilag.
Anbudet omfatter legging av rør, varslingsnett, kabel samt kummer, forsering av (eller ved) broer, legging av sjøkabel samt geografisk innmåling. Det skal også monteres termineringsskap og kummer/brønner på angitte steder, og fiber skal termineres i disse.
Arbeidene skal utføres i løpet av sommeren 2012, og skal være ferdigstilt senest ca. 01.06.12 for slangeleggingen. Terminering av fiber, jfr. anbudets del 2 skal ferdigstilles innen 01.10.12.
Dette prosjektet skal ha som resultat en fiberkommunikasjon mellom Hattfjelldal kommune og Hemnes kommune. Fibernettet skal sikre tilførsel av høykapasitets datatjenester til det offentlige, næringslivet og private. Hattfjelldal kommune og Hemnes kommune vil stå som eier av fiberen.
På strekningen skal fiber legges i grøft langs vei eller i veikroppen. En må derfor følge Statens Vegvesens forskrifter for legging.
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Broer, Datatjenester, Kummer

Hemnesberget, Nordland

Avsluttet: Mandag 16. April 2012