Elektriker, Gulv, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2012 Siste år
512 Siste 3 mnd
155 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av kjellerleilighet

Registrert Dato: Tirsdag 21. September 2010

Eg har en kjeller som er stortsett ikke inreded. Størrelse er sirka 120 kvm. Der finnes eksisternde vegg og vinduer og en våtrom. Det må byttes minst 4 vinduer og kanskje lagre til 2 småe vinduer. Kjelleren er delt i 2 store deler. En del er totalt uinrett og den andre del har vært inredet litt fra før. Veggene er der også stortsett rivet med unntak av en korridor/inngangsparti og den vaske/våtrom.

Det er ønskelig å finner en løsning å skape en kjellerleilighet som kan brukes for barn senere og for å leie ut av og til til folk. det to store rom skal oppdeles i en stue med åpen kjøkkenløsning og en sove rom i den ene del og i 1 seoverom og et annet rom i den andre del. Rør-i rør systemet er forberedet og elektrisk tilføring fra hovedetasjen eksisterer også. Vaksrom er fullstendig men der finnes en tillegs-avløpsrør i tilfelle at baderom skal bygges på en annen plass.

I tilleg kan det bli, at gulven må åpnes for å få en avløpsrør litt mer skrånende. Oppdragstakeren skal helst klarer hele oppdraget for å unngå avstemmningsproblemer mellom eventuelle elektriker eller rørlegger.

Gjerne komm in for en befaring før dere gi en tilbud. Lokale bedrifter fra Bømlo / Stord område foretrekkes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere