Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2196 Siste år
713 Siste 3 mnd
186 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av mobildekning

Registrert Dato: Fredag 10. Februar 2012

Vaksdal kommune ligg sentralt til mellom Voss og Bergen. Stamvegen mellom Bergen og Oslo, E16 går gjennom store delar av kommunen og gjev effektiv kommunikasjon mot aust-vest. Vaksdal kommune har eit areal på 738 km² og er 5. største på areal i Hordaland fylke, og har 4173 innbyggjarar. Naturen i Vaksdal varierer frå høgfjell og dalar til djupe fjordlandskap.
I delar av kommunen er det i dag manglande mobildekning med bakgrunn i utfordrande fjell- og fjordlandskap.
Store delar av Eksingedalen samt Nordgrend (nordsida av Osterøy v/Stamnes) er i dag utan mobildekning. Desse områda er ikkje aktuelle for privat utbygging. Både husstandar, næringsliv og offentleg drift vil verta dekkja av ei utbygging i desse områda.
Mobildekning er i dag ein føresetnad for busetjing, utvikling og vekst. I Vaksdal Kommune er det fleire område utan mobildekning. Manglande mobildekning er krevjande for fastbuande i eit moderne samfunn basert på tilgang til denne type infrastruktur.
Mobildekning for alle innbyggarar er i dag eit nasjonalt mål. Manglande dekning for mobil er utfordrande for eksisterande næringsliv og kan hindre vidare utvikling og vekst i bygdene.
God infrastruktur i form av god mobildekning og breiband kan legge til rette for å etablere bedrifter og arbeidsplassar i bygdene våre.
For den kommunale tenesteproduksjon er manglande mobildekning ei utfordring. Barnehagen, barne- og ungdomsskulen i Eksingedalen har i dag ikkje mobildekning. Kommunale- og fylkeskommunale vegar er utan dekning. Omsynet til beredskap i desse områda veg og tungt for kommunen.
Målsetjinga til Vaksdal kommune med anbodet er å gjennomføra utbygging for å sikra mobildekning for alle innbyggjarar og næringsliv i dei områda som er inkludert i konkurranegrunnlaget.
Vaksdal kommune ynskjer leverandørar som aktivt bidrar til å oppnå alle målsetjingar innanfor dette konkrete prosjektet og dei gjeldande områda.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder

Areal, Bedrifter, Drift, Mobildekning, Utbygging

Stanghelle, Hordaland

Avsluttet: Fredag 23. Mars 2012