Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6731 Siste år
5234 Siste 3 mnd
398 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av rekkehus med flatt tak i ullensaker - 1 soverom + bod

Registrert Dato: Onsdag 10. Mars 2010

Se godt forklart fasade og 3D tegning av tenkt tilbygg.
Eier ønsker utbygging via eksisterende soverom med bedre plassutnyttelse i inne-bod i moderne rekkehus med kombi panelvegg og mur vegg .

Rekkehuset er knyttet til det neste bolighuset via åpen garasje og inne-bod beliggende nærmest åpen gjennomgang fra garasje til hage på bakside av rekkehus.
Med nåværende god garasjeplass og ekstra bred gjennomgang fra forside til bakside av rekkehus ønsker eier å slå ut vegger mot garasje og gjennomgang slik at hun kan sette opp ett soverom på ca 3.8 m x 4.0 m med gjennomgang fra eksisterende soverom som ligger vegg i vegg med eksisterende bod idag.

Boden er idag upraktisk og for kald vinterstid da man går inn utenifra, så eier ønsker å "flytte" boden bak nytt soverom mot garasjeplass, og dernest innlemme tørrvareboden, 1.5 m x ca 4.0m, og ha tilgang til boden fra det nye soverommet. Det nye soverommet ønskes en verandadør og ett standard vindu 1.0 m x 1.20. Boden ett lite vindu 0.4 m x 0.3 m for litt lys.

Med ett nytt tilbygg til L-formet rekkehus, vil huset heller få en hestesko form, U-form om du vil og eksisterende garasjesluse vil måtte skrenkes inn fra 1.60 m til 1.0 m. Derfor vil det kanskje måtte planlegges hvordan utstyr som kan komme til via gjennomgang etter at grunning blir støpet osv. Det åpner seg til stor plass til hagen bak huset, og det vil måtte taes hensyn til terrasse som møter tilbygg og enkelt vil måtte formelig kuttes av noe for å gi plass til ny utbygging på grunnplan.

I tillegg vurderer huseier å legge skrått tak/valmet med takstein (slik nabo har gjort med lignende utbygging) kun på nytt tilbygg for å skape estetisk verdi rundt omgivelsene ved lyse sommerdager på terassen. Prisforskjell på skråtak versa flat-tak må diskuteres hvorvidt er økonomisk ansvarlig da eksisterende tak på rekkehuset er dekket med PVC folie/takbelegg m.skiferstrø som jo er ett rimeligere alternativ.

Vi ønsker priser med og uten anskaffelse av materialer- hvorvidt håndverkere bestiller skal huseier på forhånd vite hvilke samarbeidspartnere dere har og ha mulighet til å gjøre referansesjekk med hensyn til kvalitet på gitte leverandører. Den som henholdsvis har ansvar for bestilling av materialer bør ha lang erfaring og med alle lisenser inntakt til å kunne prosjektere bygging av hus og vil dermed måtte ha kontroll på at alle leveranser skjer i tidsmessig riktig rekkefølge.

Ingen ekstra kostnader aksepteres ved forglemmelser -forutsette forsinkelser. Derimot kan huseier selv stå for å bestille materialer, gjerne gjennom anbefalte leverandører. Anbud ønskes både for håndverkere eventuelt med prosjektering via entreprenør.
Godkjennninger hos kommunen skaffes av huseier da dette er ett prosjekt av mindre skala og ikke påvirker fasade på forside av hus.