Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Utbygging av sykkelfelt Langbølgen

Formålet med anskaffelsen er å anlegge sykkelfelt i Langbølgen mellom Lambertseterveien og omtrent til Langbølgen 44. Strekningen er rundt 1100 meter lang.
Mellom Lambertseterveien og Langbølgen 39 er det gjennomført grunnerverv fra naboeiendommer for å kunne utvide veiarealet og etablere sykkelfelt. Eiendommer på begge sider av veien blir berørt av prosjektet. Det skal også etableres et fordrøyningsmagasin under veien ved Langbølgen 2. Prøver tatt av masser i veioverbygningen har vist at det er telefarlige masser, det er derfor planlagt full masseutskifting fra Lambertseterveien til der hvor
t-banetunellen krysser under Langbølgen. Teknisk infrastruktur må tilpasses ny vei og det skal anlegges nytt veilys. Nyanlagt fortau utenfor Langbølgen 1 og inngangsparti utenfor Langbølgen 39 er forutsatt ikke berørt av prosjektet. Arealer som berøres midlertidig i anleggsperioden skal tilbakeføres til tilsvarende stand som før oppstart. Det er trær innenfor anleggsområdet som skal bevares. Enkelte trær skal felles, og det skal plantes ny trær som erstatter disse.
Mellom Langbølgen 39 og Langbølgen 44 skal det etableres ensidig sykkelfelt innenfor eksisterende kjørebane. Tiltaket på denne strekningen består av asfaltering, skilting og oppmerking. i tillegg skal bussholdeplassene Langbølgen bygges om og det skal etableres et nytt opphøyd gangfelt.
Anbud id:
662890
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 12. August 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud