Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

11878 Siste år
7696 Siste 3 mnd
579 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging av sykkelfelt Langbølgen

Registrert Dato: Onsdag 12. August 2020

Formålet med anskaffelsen er å anlegge sykkelfelt i Langbølgen mellom Lambertseterveien og omtrent til Langbølgen 44. Strekningen er rundt 1100 meter lang.
Mellom Lambertseterveien og Langbølgen 39 er det gjennomført grunnerverv fra naboeiendommer for å kunne utvide veiarealet og etablere sykkelfelt. Eiendommer på begge sider av veien blir berørt av prosjektet. Det skal også etableres et fordrøyningsmagasin under veien ved Langbølgen 2. Prøver tatt av masser i veioverbygningen har vist at det er telefarlige masser, det er derfor planlagt full masseutskifting fra Lambertseterveien til der hvor
t-banetunellen krysser under Langbølgen. Teknisk infrastruktur må tilpasses ny vei og det skal anlegges nytt veilys. Nyanlagt fortau utenfor Langbølgen 1 og inngangsparti utenfor Langbølgen 39 er forutsatt ikke berørt av prosjektet. Arealer som berøres midlertidig i anleggsperioden skal tilbakeføres til tilsvarende stand som før oppstart. Det er trær innenfor anleggsområdet som skal bevares. Enkelte trær skal felles, og det skal plantes ny trær som erstatter disse.
Mellom Langbølgen 39 og Langbølgen 44 skal det etableres ensidig sykkelfelt innenfor eksisterende kjørebane. Tiltaket på denne strekningen består av asfaltering, skilting og oppmerking. I tillegg skal bussholdeplassene Langbølgen bygges om og det skal etableres et nytt opphøyd gangfelt.


Referansenummer:  127-BYM-2019