Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Ventilasjon i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1766 Siste år
504 Siste 3 mnd
182 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging fjotland barnehage

Registrert Dato: Onsdag 07. April 2010

Kvinesdal kommune skal bygge ut og gjøre endringer på Fjotland Barnehage.
Plan- og miljøenheten har i samarbeid med barnehagens ansatte utarbeidet forprosjekt for et tilbygg på ca 40m2 grunnflate over to etasjer, samt mindre endringer i eksisterende bygg.
Vi lyser nå ut arbeidet med å utvide og bygge om barnehagen som en totalentreprise. Tegninger for planløsning og fasader er ferdig utarbeidet av Kvinesdal kommune. Det er også oppgitt hvor det skal være vvs-installasjoner og elektriske punkter.
Arbeidet vil i korte trekk innebære:
? Grunnarbeide, utsprenging for byggetomt og ny intern veg i barnehagen, fjerning av eksisterende asfalt, tilbakefylling rundt nybygget, ferdigstillelse av uteområdet med asfaltert ny veg.
? Teknisk prosjektering/dimensjonering og oppføring av tilbygget på 40m2 over 2 etasjer, innvendig ominnredning som vist på tegninger, ny peronalinngang.
? Rørleggerarbeid for nytt toalett i 2.et og flytting av barnetoalett i 1. et., samt vanntilførsel i nytt stellerom 1.et, utvendig spylekrane 1.et, vaskerenne i nybygg 2.et. og nødvendige bunnledninger.
? Elektroarbeid nødvendig belysning og strømpunkter, varmekabler i golv på grunn, strømtilførsel til ventilasjonsanlegg.
? Nytt ventilasjonsanlegg som skal betjene hele barnehagen, anlegget skal kobles til eksisterende kanalsystem, som må utvides for den nye delen. Sanering av gammelt aggregat.
? Nødvendige søknader om tillatelse til tiltak, arbeidstilsynets samtykke med mer er tilbyders ansvar. Kommunen betaler alle gebyrer i forbindelse med søknad og tillatelse. Innbydelsen er basert på åpen tilbudsinnbydelse annonsert via Doffin.
? Det foreligger brannteknisk vurdering og rammetillatelse for prosjektet.