Elektriker, Entreprenør, Riving, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3078 Siste år
754 Siste 3 mnd
253 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbygging, rekkehus

Registrert Dato: Tirsdag 10. August 2010

Hei!
Vi er 3 naboer som skal bygge ut ca 32 kvm på våre rekkehus. Vi holder til i Ekornvegen i Blystadlia. Jeg tenker å gå en kort beskrivelse av oppdraget vi ønsker pris på. Sender gjerne plantegninger per mail til interesserte om dette er nødvendig for befaring/ pris.

Per i dag består vår 1. etasje av inngangsdør, gang, toalett og trapp opp til 2. etasje. Dette vil vi nå gjøre noe med. En arkitekt har derfor tegnet tilbygg utenfor inngangsdøren, på en eksisterende platting. Tilbygget skal inneholde to soverom/ oppholdsrom med vindu ut på en del (bare et lite rømningsvindu), og hveranda med vindu på den andre delen. Til sammen cirka 32 kvm. Utgangsdøren skal flyttes ut slik at gangen inne også forlenges.
Fra 2. etasje kan vi gå ut på en hveranda. Denne er ønsket bygget ut over hele det nye tilbygget slik at denne danner taket på den nye delen.

Vi ønsker en pris på alt det utvendige arbeidet, samt grovarbeidet inne. Vi kan selv sette opp lettvegger og dører inne, men helst ikke isolere og sette opp det elektriske. Men fint om prisen vi kan få kan deles inn slik at vi ser hva som koster hva. Vi ønsker pris med riving, men gjerne også dette presisert slik at det kan fjernes om det ikke er ønsket.

Per i dag er vi 3 stykker som ønsker å utføre dette, men vi vet om enda flere som kun ønsker utbygging av sin hveranda fra 2. etasje, uten utbygging av 1. etasje.

Det er ønsket å komme i gang med utbyggingen snarest mulig og vi er derfor interessert i en rask avklaring.
Håper å høre fra dere, på forhånd takk!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere