Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

595 Siste år
198 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utebod inntil gavlvegg

Registrert Dato: Tirsdag 05. Oktober 2010

Uteboden skal dekke gavlveggen på huset. Den skal deles inn i tre deler hvor endedelene skal ha full åpning i tverrenden. Tverrenden mot baksiden av huset skal gå kant i kant med huset. Tverrenden i den andre enden (mot inngangspartiet) skal avsluttes ca 70 cm fra hushjørnet. Den delen av uteboden som ligger nærmest inngangspartiet skal ikke kles inn med panel, mens de to andre skal det. Det skal være mulig å kle inn den delen som ikke er kledd inn i ettertid. Det ønskes liggende panel.

Midtdelen må ha en boddør. Midtdelen må på et senere tidspunkt kunne etterisoleres.

Bredden på høyre(sett mot gavlveggen) endedel (som ikke er kledd inn) skal være 180 cm. Bredden på venstre endedel skal være 250 cm. Midtdelen er på ca 420 cm. (på tegningen blir denne smalere da bredden på huset ikke er 100% riktig) Boddøren kan diskuteres nærmere, men bør være minimum 90 cm bred og 200 cm høy og må slå utover. Døren må også kunne låses.

Høyden på boden skal være 245 cm inntil husveggen og ha et fall på max 10 cm per meter. Taket må kunne tåle at et voksen person går på det (må kunne stå der oppe og male resten av gavlveggen). Dybden på boden skal i yttermål være på 120 cm. Antar man bør vurdere å sette opp takrenne.

Underlaget til boden er belegningstein. Så lenge boden til å begynne med skal være uisolert bør det ikke være behov for å lage noe mer gulv. Men det må altså være mulig å foreta en relativt enkel etterisolering.

Kun mål ringet rundt med rødt har å gjøre med boden. Resten gjelder et tilbygg som ble laget for en stund siden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Boddør, Etterisolering, Gulv, Male, Panel, Tilbygg

Spikkestad, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 12. Oktober 2010