Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2209 Siste år
766 Siste 3 mnd
204 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utflytting av leilighet på ca 55kvm i 2 etasje (med heis)

Registrert Dato: Onsdag 08. September 2010

Vi flytter ut fra vår leilighet i Oslo sentrum (Tøyen) rundt oktober og ser dermed etter flyttetransport ca Lørdag 8.Oktober. Ønsker både hjelp med bæring og transport fra Oslo sentrum til Nordstrand (rekkehus).

Vi kommer til å ha ca 60-80 esker, men ikke mye møbler. Det som skal flyttes av "store" ting blir et kjøleskap, en sofa, en seng, et kjøkkenbord og en vaskemaskin. Vi regner med at dette ikke kommer til å ta så altfor lang tid, da vi ikke har ekstremt mye å flytte.

Det vi er på utkikk etter er PROFESJONELLE flyttetransport aktører, en forsikring på å få erstatning om noe kommer til skade under transport og flytting samt rimelige priser.

Da vi regner med at dette ikke vil ta så fryktelig lang tid, er vi kun interessert i tilbud med maks --- kr i timen inkl mva, samt maks --- kr i fastpris inkl mva. Vær dermed vennlig å send oss tilbud med nettopris, enten om det skulle være fastpris eller timepris. Vi har allerede mottatt tilbud med så lave priser som --- kr i timen (inkl. mva), men vi trenger flere ulike aktører vi kan sammenlikne med tanke på tjenestekvalitet.

Takk på forhånd :)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Flyttetransport, Flytting, Leilighet, Priser, Rekkehus, Seng, Transport

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 30. September 2010