Betong, Betongsaging, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Murer, Riving i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1406 Siste år
494 Siste 3 mnd
98 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utgraving av kjeller

Registrert Dato: Tirsdag 06. April 2010

Ønsker anbud på pigging av kjellergulv og utgraving av kjeller i murhus fra 1905 på Storhaug/Stavanger.

Areal ca 65 m2 som skal graves ned med ca 30-40 cm, høyde i dag ca 195-200 cm. Det er slått hull i gulvet (gulvet er ca 5 cm tykt, ikke armert) for å få oversikt over underlaget. Dette består av stein, løs jord og sand.

Utvendig drenering er ikke visuelt synlig. En side ligger direkte inntil nabobygg, en side grenser mot gangvei (asfalt), og to sider har grusdekke. Det er ønskelig med enten delvis utvendig drenering eller innvendig drenering. Dette avtales nærmere og etter råd fra anbyder etter et evt tilbud.

Eksisterende bærevegger (teglstein som deler kjelleren i tre rom) ønskes fjernet og erstattet med stålbjelker.

Anbudet bør omfatte frakt og deponering av løsmasse, undergraving/understøp av grunnmur og støp av nytt gulv, i tillegg til alle andre materialer som kreves for ferdigstillelse.

Bytte av vinduer (4 stk), bytte av dør (1) og legging av varmekabler kan eventuelt også legges ved i anbud, men om ønskelig kan dette utføres av tredjepart.

I tilbud ønskes det oppgitt tidsperspektiv både for første mulige oppstart og estimert byggetid. Videre ønskes referanser for tilsvarende tidligere arbeider, og godkjenninger som selskapet innehar.

Dersom selskapet har relevant kompetanse mht å utføre videre innvendige innredningsarbeider er man velkommen til å bekjentgi dette i tilbud som informasjon. Selskapet vil da etter tilslag på dette anbud bli vurdert for totalkomplettering.