Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4477 Siste år
2306 Siste 3 mnd
203 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utgraving, betongarbeider, drenering samt bortkjøring av masser.

Registrert Dato: Mandag 16. Juli 2018

Vi skal drenere rundt hele huset, samt føre opp en dobbelgarasje 50kvm. Vi skal i tillegg senke en del av terrenget ved innkjøringen til eiendommen, og grave ut til å lage en liten leilighet på 40-50kvm. Arbeidene vi ber om samlet tilbud(1 entreprenør) på er følgende:

-Gravearbeider for både drenering, utgraving til garasje, utgraving til leilighet samt utgraving for senking av området ved innkjørsel. 1stk kabelgrøft ca 14m for nedlegging av strøm/tele i bakken.
-Drenering rundt bolig,ny garasje og ny leilighet. Drenering iht god bransjeskikk med ny knastepapp og utvendig isolasjon.
-VA arbeider. Tilknytning til eksisterende vann og avløpsledninger og fremføring til ny leilighet. Inkl bunnledninger for ny leilighet. Komplett opplegg.
-Betongarbeider plate til garasje 50kvm , samt råbygg leveranse av leilighet 40-50kvm grunnflate, og nye utvendige trapper. Enkelte lyskasser skal også lages for innsetting av rømningsvinduer i kjeller. 2-3 stk.
Bortkjøring av utgravde masser. Enkelte av massene kan gjenbrukes på eiendommen, men en del må kjøres bort/deponeres.

Befaring nødvendig og avholdes snarest.

Fremdrift: Oppstart av tiltak som ikke er byggesøknadspliktige ønskes snarest. Byggesøknadspliktige tiltak er under prosess og sendes snarest. Tømrerarbeid er egen enterprise og anskaffes separat.