Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2447 Siste år
616 Siste 3 mnd
203 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utgraving for garasjeutvidelse og støping av ringmur og garasjegulv

Registrert Dato: Mandag 12. September 2011

Eksisterende enkeltgarasje & carport skal utvides/bygges om til dobbelgarasje.

Ref vedlagte bilder og tegning ønskes følgende arbeide utført:Utgraving og muligens vekkjøring av noe ukurant masse. Jord legges til side.

Anslår utgraving til fjell i bakkant av eksisterende garasje (nord), og isolering av grunn med filterduk, pukksetting og XPS i forskriftsmessig avstand utenfor ringmur og under gangvei på vestside.

Tilfylling med drenerende masse til ringmur og grovplanering av terreng, gangvei og innkjøring med bestandig filterduk mot jordmasser og Platon Xtra mot ringmur.Støping av ca 18 m ringmur og 27 kvm gulv

60 cm av eksisterende mur og gulv skal kuttes og fjernes. Ringmur/såle ved kutt/gammelt gulv bør muligens reetableres.

Såle og ringmur ønskes støpt først, og deretter garasjegulv med fall inne mellom ringmuren tilsvarende som gulv i eksisterende enkeltgarasje, ca 8 cm fall på 6 m. Bakerste del av gulv i ny garasjedel og i forlengelse av eksisterende garasje skal være flatt.

Ringmur kan plasstøpes eller bygges opp i Leca eller betongstein, avhengig av pris og preferanse til oppdragstaker. Om Leca skal den pusses ut- og innvendig. Skal armeres forskriftsmessig, og knyttes stabilt til eksisterende ringmur på østside.

Ringmur skal være 25 cm høy over garasjegulv i forkant/ved garasjeport, og trappes opp til høyde på eksisterende ringmur i bakkant ca 54 cm over garasjegulv.

Garasjegulv skal armeres forskiftsmessig og være minimum 10 cm tykt i bestandig betongkvalitet beregnet for garasjegulv, og som tåler langvarig påvirkning av veisalt. Alternativt benyttes fiberarmert betong med samme egenskaper.Fast totalpris inklusive materialer ønskes.

Mer detaljert plantegning med snitt utleveres til den som får jobben.