Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Utredningsbistand ny vannkilde

Vann- og avløpsetaten har de siste årene utredet ny vannkilde for drikkevannsforsyningen i henhold til bystyrets vedtak i 2005. Oslo kommune innførte i 2010 et nytt system for beslutningsprosessen ved større investeringer. Vann- og avløpsetaten har da konkludert med at det er ønskelig å oppsummere de planer og utredninger som er utyført i en konseptvalgutredning.
Samtidig har planleggingen vist at det er er flere ubesvarte spørsmål knyttet til byens fremtidige vannforsyning, og utredningen bør ta sikte på å behandle flere av disse temaene på en slik måte at beslutningstakerne har et best mulig grunnlag for å treffe beslutninger på.
Vann- og avløpsetaten har behov til å engasjere ekstern kapasitet og kompetanse i dette arbeidet. Kompetansebehovet vil være innrettet mot hydrologi, ros-analyser, renseteknologi, planlegging og prosjektering av vannforsyning, kostnadsberegninger og bistand til modellering og kapasitetsberegninger i distribusjonssystemet ved ulike valg.
nødvendig kapasitet er stipulert til ca. 3 årsverk, og konseptvalgutredningen skal gjennomføres i perioden august 2011 til april 2012
Anbud id:
140964
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 4. April 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud