Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2568 Siste år
1963 Siste 3 mnd
119 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utredningsbistand ny vannkilde

Registrert Dato: Mandag 04. April 2011

Vann- og avløpsetaten har de siste årene utredet ny vannkilde for drikkevannsforsyningen i henhold til bystyrets vedtak i 2005. Oslo kommune innførte i 2010 et nytt system for beslutningsprosessen ved større investeringer. Vann- og avløpsetaten har da konkludert med at det er ønskelig å oppsummere de planer og utredninger som er utyført i en konseptvalgutredning.
Samtidig har planleggingen vist at det er er flere ubesvarte spørsmål knyttet til byens fremtidige vannforsyning, og utredningen bør ta sikte på å behandle flere av disse temaene på en slik måte at beslutningstakerne har et best mulig grunnlag for å treffe beslutninger på.
Vann- og avløpsetaten har behov til å engasjere ekstern kapasitet og kompetanse i dette arbeidet. Kompetansebehovet vil være innrettet mot hydrologi, ROS-analyser, renseteknologi, planlegging og prosjektering av vannforsyning, kostnadsberegninger og bistand til modellering og kapasitetsberegninger i distribusjonssystemet ved ulike valg.
Nødvendig kapasitet er stipulert til ca. 3 årsverk, og konseptvalgutredningen skal gjennomføres i perioden august 2011 til april 2012

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift