Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

183 Siste år
47 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utredningsoppdrag: Ferjefri E39 - makroøkonomiske effekter

Registrert Dato: Tirsdag 16. April 2013

Den overordnede målsettingen med delprosjektet «Ferjefri E39 ? samfunn» er å skaffe sentrale beslutningstakere et enda bedre grunnlag for sine beslutninger.
Dagens metodikk for samfunnsøkonomiske analyser er gjennomarbeidet og solid, og beregner godt de mer direkte gevinster/kostnader av bedre infrastruktur.
Delprosjekt «Ferjefri E39 ? samfunn» har mandat til å tenke nytt/innovativt og har en målsetting om å synliggjøre, og kvantifisere, de samfunnseffekter som ikke eller i liten grad fanges opp der. Slik delprosjektet ser dette, er den store faglige utfordringen knyttet til å vise hvilke effekter, på kort og lang sikt, en ferjefri E39 vil ha på nasjonal, regional og lokal utvikling, på verdiskaping, næringslivsstruktur, arbeidsmarked og bosettingsmønster.
Standard fremgangsmåte for samfunnsøkonomiske analyser skal alltid gjennomføres ved vurdering av investeringer i infrastruktur, men dette oppdraget skal gi tilleggsvurderinger/alternative innfallsvinkler for hvordan man kan kvantifisere samfunnseffekter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Onsdag 08. Mai 2013