Glassarbeider, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1919 Siste år
646 Siste 3 mnd
189 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av 3 vinduer i gammel bygård fra århundreskiftet

Registrert Dato: Mandag 20. April 2009

OBS - se lenger ned, det er nå klart at det blir bare 3 vinduer mot tidligere spesifisert 3-7

Gården er fra ca 1890 - typisk for tiden og i Oslo sentrum. Den ble rehabilitert av Oslo byfornyelse i 1985 og det ble da satt inn Nordan 4rams innadgående sidehengslede vinduer - 3-lags glass. Det er totalt 7 av disse med innvendig karmmål (beste jeg kan gi når vinduene er montert) på ca B=105 H=185 og de to nederste vinduene som da er høyest - ca 115 cm.

Disse ønskes byttet ut i HELT tilsvarende vinduer (antar da at de bare må bli NorDan) - men utadgående. Det er viktig at de er helt like i og med at det kun er en leilighet hvor jobben skal gjøres (Med eller uten aluminium er jeg litt usikker på - i.e. om det blir visuelt likt med aluminium). Tilsvarende utadgående vinduer finnes i en annen leilighet i gården (visuelt synlige hengsler på utsiden=helt likt), men de vinduene er nok ca 10 år yngre. Ellers har da resten av gården innadgående vinduer.

Leiligheten ligger i 4. etg uten balkong.

Blir det svindyrt er det eventuelt bare aktuelt å bytte 3 av vinduene.

Jeg har sjekket f.eks *** Linken er fjernet *** på B=110 H=190 ubehandlet (fordi jeg ikke fikk match på aluminiumsbelagt farget utvendig maling - men det kan være at jeg ikke valgte helt korrekt) med ventil og std. glass U1.4, uten sprosser og utforing (usikker her og) og prisen som oppgis for 7 stykker er kr 58030 inkl mva + frakt - en pris jeg synes ikke er svindyr (er villig til å øke prisen noe for å få laver U).

Sjekker jeg NorDan direkte tror jeg dette blir nettopp svindyrt derfor sjekket jeg mulige tilbud på nettet. Også *** Linken er fjernet *** reklamerer med 30% avslag på NorDan.

Men jeg tør ikke foreta en slik bestilling selv uten fagfolk for deretter bare å be om anbud på selve byttingen - så derfor ønsker jeg da tilbud på hele jobben dvs:
--måling for bestilling av helt korrekte vinduer inkludert pris på
vinduene (til døren)
--utskifting av de gamle med de nye (inkl ny innvendig karm -
sponplater idag tror jeg)

Må jeg bestille ubehandlet vinduer maler/beiser jeg selv - så det er ikke en del av forespørselen og det samme gjelder etterbehandling av innvendig karm samt lister.

Har satt kvalitet som hovedfokus - men som sagt over - pris er ikke helt uvesentlig det heller.

Tilleggsinformasjon 17. april kl 17:15
Gården står på Gul liste. Og byantikvaren har idag bekreftet at:
Fra Byantikvarens side kan et slikt bytte gjennomføres uten konflikt med kulturminneverdiene ved gården.

Plan- og bygningsetaten ad søknadsplikt er ikke avklart enda.

Anbudet er endret til å gjelde KUN 3 vinduer (mot tidligere 3-7)

Det kan være vanskelig for meg å svare på mobil i arbeidstiden (8-16) - send i så fall en SMS og jeg ringer tilbake, eller bruk epost (leses hver dag, men bare på kveldstid)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere