Entreprenør, Glassarbeider, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3001 Siste år
743 Siste 3 mnd
281 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av 50 vinduer – første fase i større jobb

Registrert Dato: Tirsdag 11. August 2009

Ringgatens Byggeselskap II AS (”selskapet”) er et aksjeandelslag bestående av 74 boenheter i murbygning fra 1933. Selskapets generalforsamling vedtok i mai 2009 at vinduene skal byttes ut i løpet av de neste årene, og at fasade vendende ut mot Christian Michelsens gate skulle være første fase – fortrinnsvis gjennomført innen utgangen av 2009.

Selskapet ønsker utført bytting av omtrent 50 vinduer i denne første fasen (totalt antall vinduer i hele bygården er ca 200). Arbeidet skal utføres som en totalenterprise til fast pris, herunder bestilling og innkjøp av vinduer i henhold til funksjonell spesifikasjon, montasje, innvending og utvendig finish. Selskapet ønsker også tilbud på nødvendig prosjektledelse knyttet til arbeidet, slik som innhenting av nødvendige tillatelser for gjennomføringen.

I første omgang ønsker selskapet nå å identifisere interesserte leverandører. Et utvalg av disse vil bli invitert på befaring i slutten av august for å ha tilstrekkelig kjennskap til bygården og vinduene til å kunne utforme et tilbudsdokument.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere