Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Utskifting av høyspent kabel

Det skal gjennomføres en utskifting av høyspent kabel forlagt i grøft i steinur. Eksisterende kabel er i bruk og anlegget som forsynes er i kontinuerlig bruk. Oppetiden på anlegget er
meget viktig. Den nye kabelen kan forlegges på 2 ulike måter, enten i grøft eller boring i fjellet. Fjellboringen med størrelse som et trekke rør / trasé med en kort grøft før og etter.
Dette er en avsidesliggende lokasjon uten skikkelig vei for større kjøretøyer. Helikoptertransport blir derfor aktuelt. Logistikk med maskiner, utstyr og materiell bør tilpasses helikopterløft. Entreprenør er ansvarlig for innleie av helikopter. Videre må entreprenør avtale med grunneiere over arealer for omlastning og lagring, mellom lastebil og helikopter. Eventuelt lagret til det blir flyvær.
høyspenningsanlegget.
Dette er en høyspent linje som starter i dalen, følger terrenget opp til foten av fjellet. Her går linjen over i en høyspent kabel. Kabelen er lagt i grøft i steinuren frem til forbrukeren.
Anbud id:
462468
  • Sted:
    Tromsø, Harstad Kvæfjord, Tjeldsund, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 21. April 2017

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud