Blikkenslager, Snekker, Taktekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
183 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av kledning

Registrert Dato: Tirsdag 08. Februar 2011

Vi ønsker tilbud (fast pris) på utskifting av kledning. Vedlagte to fotos illustrerer forholdene i grove trekk. På bildene er angitt omtrentlige mål. Rød skravur indikerer områder der kledning skal byttes. Samlet areal kledning som skal utskiftes er ca 50 kvm. På den øvre gavlen mot sør skal det i tillegg til kledning monteres veggpapp. Dette er ca 5kvm. Kledningen er stående, rektangulær tømmermannskledning med tverrsnittsdimensjon 22 x 173 mm. Kledningen som leveres skal være ferdiggrunnet.

Tilbudet skal omfatte fjerning av gammel kledning, samt levering og montering av ny kledning, komplett, inkl museband/sperre. På sørvendte, øvre gavl også inkl montering av veggpapp (ca 5kvm).

Dersom det viser seg at eksisterende papp på resten av området er i dårlig stand ønsker vi også angitt enhetspris pr kvm. for komplett levering og montering av papp i disse områdene.

Vi ønsker en kort skissering av hvordan oppgaven er tenkt løst (løsningsforslag) og angitt hvilken type materiell (produsent, merke mv.) som tenkes anvendt og ønskelig fremdriftsplan.

Videre skal det fremgå tydelig hva som er inkludert i tilbudet og hva som er å oppfatte som tillegg.

For evt. tilleggsarbeider etter medgått tid ønsker vi angitt gjeldende timepriser.

Vi mottar gjerne alternative løsningsforslag eller kommentarer til den skisserte løsningen ovenfor.

Vi viser til vår utlyste konkurranse på utskifting av tetting av undertak og oppfordrer hermed til å levere et samlet tilbud – for eksempel for koordinert bruk av stillas mv.

Vi har også utlyst konkurranse på drenering av deler av grunnmuren som vi oppfordrer til å inngå som en samlet tilbudsinnlevering.

Vi regner med at det er behov for tilbudsbefaring og vi ber om at det tas direkte kontakt med oss for nærmere avtale av tidspunkt mv.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Blikkenslager, Snekker, Taktekker

Areal, Fjerning, Gavl, Montering, Pris, Skissering, Stillas, Tetting, Tømmermannskledning, Undertak

Tønsberg, Vestfold

Avsluttet: Torsdag 10. Mars 2011