Rørlegger i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

178 Siste år
65 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av pumpe, trykktank og bereder til overfaltebrønn

Registrert Dato: Fredag 13. Mai 2011

Gård i Mandal kommune med overflatebrønn (5m dyp) skal skifte vannpumpe, trykktank samt bereder. Gården brukes som fritidseiendom kun om sommeren. Eksisterende utstyr er ca. 50 år gammelt, står i kjeller og er koplet på 10A kurs. Ny 16A kurs vil evt. bli montert av kunde gitt at dette er påkrevd.

Ledning mellom brønn og eksisterende pumpe er original, nedgravd, innstøpt i kjellergolv og består av svart polyetylen/pvc. Man tror denne har samme alder som eksisterende anlegg. Tilstand til ledning er usikker men man er ikke bekjent med at det har vært problemer med denne.

Man ser for seg ny pumpe, trykktank og 125l bereder med hurtigoppvarming montert samme sted som dagens anlegg står. Konsumenter av vann er i kjeller samt 1. etg.

Opsjon vil være å montere ny åpen vannledning gjennom kjeller til ny utekran.

Tilbud ønskes for demontering og fjerning av eksisterende trykktank, pumpe og bereder og montering av ny trykktank, pumpe (suge/trykk) og bereder. Spesifisering av anbefalte komponenter ønskes.

Jobben skal gjøres i perioden 21 – 28 juni eller i perioden 18 – 29 juli.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Anlegg, Brønn, Demontering, Fjerning, Fritidseiendom, Kjeller, Montering, Pumpe, Trykktank, Utstyr, Vann, Vannledning, Vannpumpe

Mandal, Vest-Agder

Avsluttet: Lørdag 11. Juni 2011