Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1036 Siste år
258 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av ventilasjonsaggregater, nannestad sykehjem

Registrert Dato: Fredag 04. September 2009

5 eksisterende ventilasjonsaggregater som betjener eldste del av Nannestad sykehjem skal skiftes ut og erstattes med nye. Det skal installeres 3 nye aggregater i tekniske rom plassert henholdsvis i eksisterende takoppbygg og i teknisk rom for vaskeri plassert i kjeller.
Nye kanalanlegg i tekniske rom skal tilknyttes eksisterende kanalanlegg som skal beholdes uendret. For eksisterende kanalanlegg skal det gis pristilbud (opsjonspris) på rengjøring av kanalene. Bygget skal være i full drift i anleggsfasen.
Prosjektet gjennomføres som teknisk hovedentreprise utført av ventilasjonsentreprenør som administrerende sideentreprenør med leverandører av automatiseringsanlegg og kjøletekniske anlegg som underleverandører.
Elektriske arbeider i forbindelse med rivearbeider og nye krafttilførsler, rørleggerarbeider og bygningsmessige hjelpearbeider utføres av entreprenører som har rammeavtaler med Nannestad Kommune. Administrerende sideentreprenør tillegges framdrifts- og koordinerings-ansvar av de nevnte sideentreprenører som byggherren har valgt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere