Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1414 Siste år
370 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av vinduer

Registrert Dato: Torsdag 11. Mars 2010

Vi planlegger utskifting av vinduer da de eksisterende er doble og koblede vinduer som ikke holder mål. Ønske er å skifte vinduer u hele huset, dvs. 6 vinduer i første etasjen og 3 vinduer i andre etasjen pluss eventuelt balkongdør der. Huset er opprinnelig en tømmerhytte så i første etasjen er det tømmervegger som er etterisolert utvendig, mens i andre etasjen er, etter som vi fikk opplyst i taksten, vanlig reisverk.

I første etasjen skal det skiftes ut to vinduer i stua, to vinduer på kjøkkenet, ett vindu i entreen (intet bilde) og ett vindu på badet. Vinduer i stuen ønskes litt større enn de eksisterende da det er plass til det mot gulvet. På kjøkkenet er ett vindu mindre enn det andre (se bildet) så der er det ønskelig med utjevning i størrelsen. Det er ønskelig å sette inn vinduer med så lav U-verdig som mulig, helst passive vinduer.

I andre etasjen er det 3 vinduer som skal skiftes ut, eventuelt balkongdør også. Her er det ønskelig med så lav U-verdi som mulig men passive vinduer er ikke et krav.

Vedlagt er fil med noen bilder av forskjellige rom med eksisterende vinduer.

Vi trenger noen som kan utføre jobben for oss og ser gjerne at dere kommer på befaring slik at dere har best mulig utgangspunkt for å gi oss et tilbud. Jobben ønskes utført i mai, juni eller juli i år.

Vennligst kontakt oss på mobil for å avtale befaring eller om dere trenger mer informasjon.

Med vennlig hilsen

Danica

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Balkongdør, Befaring, Stua, Tømmerhytte, Tømmervegger, Utjevning, Vindu, Vinduer

Ski, Akershus

Avsluttet: Lørdag 10. April 2010