Entreprenør, Glassarbeider, Riving, Snekker, Solskjerming i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1139 Siste år
401 Siste 3 mnd
102 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting vinduer, Drammen sykehus

Registrert Dato: Tirsdag 23. April 2013

Vestre Viken HF, ved Innkjøpsavdelingen,innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelsen ?Utskifting av vinduer, Drammen sykehus?.
Det skal skiftes ut vinduer ved Drammen sykehus, hhv i deler av Østfløya og Vestfløya, samt Tybingsgt 6.
Når det gjelder skifte av vinduer i Tybringsgt 6 må det tas forbehold om godkjenning av dette fra Buskerud fylkeskommune, da bygget som sådann er verneverdig.
Arbeidene i Vestfløya vil være en del av Prosjekt oppgradering Dagkirurgen, og skal derfor følge en meget stram, men gjennomførbar fremdriftsplan, med oppstart mandag morgen 01.07.2013, med påfølgende ferdigstillelse og overlevering torsdag 15.08.2013. Det forutsettes at tilbyder har kapasitet med rett kompetanse til å kunne ferdigstille arbeidene innenfor denne fremdriftsplanen.
For arbeidene i Østfløya (og evnt Tybringsgt 6) skal det utarbeides en fremdriftsplan i samarbeid med brukerne. Arbeidene må dog være ferdigstilt før vinteren (ultimo oktober 2013).
Arbeidene skal utføres i et sykehus med full drift i avdelingene. Hensyn til dette og utførelse må tilpasses sykehusets øvrige drift.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere