Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Utskiftning av stolper og gatelys

Anskaffelsen omfatter prosjektering og bygging av veilys. Berlevåg kommune skal skifte ut 9 stk gatelys på fylkesveien fra w. Grundts gate til broen ved innfarten til Berlevåg, se vedlagt kartskisse. Strekningen er en del av gatebelysningen i sentrum. Resterende gatebelysning i sentrum er skiftet ut og ble da prosjektert med følgende kriterier:
- 12 meters veibredde
- MEW4 - Ådt under 1500
- Fartsgrense 50 km/h
- Masteavstand 45 meter
Disse kriteriene skal og brukes ved prosjektering av de nye gatelysene. Prosjekteringen skal gjennomføres av firma med tilstrekkelig kompetanse og som er i registrert i det sentrale Elvirksomhetsregisteret. Prosjekteringen skal utføres i henhold til de gjeldende krav i lover, forskrifter, standarder og håndbøker fra Statens vegvesen. Prosjekterende har ansvar for alle avklaringer overfor netteier (Varanger KraftNett as) og andre som har installasjoner i bakken.
Det skal brukes he-master på 10 meter, he-mastefundamenter og led veilysarmatur. Design og belysningen skal være så lik som mulig eksisterende belysning i sentrum. Det er i dag brukt luma 1 bgp 623 led-159-4S/740 psu ii DM30 gr msp. Ø76mm. på gatelysene i sentrum. Armaturer skal være beregnet for forventede driftstemperaturer i Berlevåg.
Anlegget skal bygges med lavspentkabel i jord og det skal legges jordleder parallelt med lavspentkabelen. Jordlederen avgrenses inn til hver stolpe. Det er ført frem jordkabel frem til første stolpe for sammenkobling til resterende veilysanlegg.
Eksisterende stolper og annet materiell skal tas bort og leveres til godkjent avfallshåndtering.
Prosjektet skal ferdigstilles innen 01. 11. 2019.
Anbud id:
595568
  • Sted:
    Berlevåg
  • Registrert:
    Tirsdag 9. Juli 2019