Entreprenør, Glassarbeider, Kulde & varme, Stiger & stillaser, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1160 Siste år
419 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskiftning av vinduer i lite borettslag

Registrert Dato: Torsdag 11. April 2013

Vi er et lite borettslag, bestående av 24 boenheter, som ønsker å skifte ut alle vinduer, for å bedre inneklima i leilighetene.
Bygningen er på byantikvarens gule liste, jeg er derfor i første omgang interessert i å komme i kontakt med aktuelle firmaer som kan utføre jobben, og ta det derifra, da det er usikkert når selve prosessen kan komme igang.
Jeg har ikke et nøyaktig antall på hvor mange vinduer som må skiftes ut pr. Dags dato - dette vil selvfølgelig undersøkes, og tas med på en videre befaring, men jeg vil anslå i underkant av ca. 100 vinduer.
Vinduene er store, ca. 150cm lang, og 1m bred. Det er også noen vinduer som er enda større og er ca. 150cm lang, og 150cm brede. Disse store vinduene er idag delt opp i 6 seksjoner. Vinduene ut mot gaten (150x100) må ifølge byantikvaren ha et kors på vinduene.
Vinduene er fra 80-tallet, og byttes som nevnt ut for å bedre inneklima. Det er derfor viktig at tjenestetilbyder kjenner til riktig type vindu.

Ønsker altså et ca. Tilbud på hele jobben - inkl. Stillaser, og vinduer. Jeg forstår godt at det blir et ca. Estimering, ettersom jeg ikke har nøyaktig tall på antall vinduer, og alle størrelser. Kom gjerne på befaring.

Kontakt kun gjennom e-post.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere