Maler, Stiger & stillaser i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

405 Siste år
177 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvendig maling av 5 stk, 4 mansboliger i rekke på hasseløy.

Registrert Dato: Torsdag 25. Mars 2010

Hasseløy Boligbyggelag AS består av fem 4 mannsboliger i rekke. Leilighetene ble oppført i 1952 men har hatt jevnlig vedlikehold. Alle leilighetene ble senest behandlet for ca 8 år siden.

Oppdraget vil i hovedsak bestå av å rengjøre/klargjøre leilighetene før maling, men noe skraping kan forekomme. Leilighetene består av kjeller med grunnmur, 2 etasjer pluss loft som rekker til møne. Alle etasjer skal males. Total høyde på langsidene er på mellom 9 og 10 meter. Dette varierer noe fra rekke til rekke. Lengden på hver 4 mannsbolig er ca 19 meter. Bredden er ca 7 meter, men det levegg på ett par m både utfra grunnmur og veranda i hver ende av rekken.

Det er veranda på hver leilighet, men denne skal bare behandles på utsiden. Hver yttervegg på veranda er på ca 8 kvm. Dette tilsvarer 32 kvm pr rekke. Ganger du 32 med 5 rekker så har du 160 kvm. Styret lurer litt på hvor mye det kan utgjør på prisen om vi skulle tatt på oss å behandlet disse 160 kvm selv. Ber om ett prisoverslag på dette? Ellers har alle rekkene lik fasade og skal males i de fargene som er i dag. Dette er hvit med røde lister.

NB: Ingen vinduskarmer skal behandles! Befaring med kontaktperson er fult mulig. Ønsker også prisoverslag på maling og eventuelt stilas?

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere