Flislegger, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

732 Siste år
211 Siste 3 mnd
71 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse av gang/entrè, bygge nytt soverom og kjellerstue

Registrert Dato: Fredag 08. Juli 2011

Ønsker tilbud på diverse ferdigstilling og endringer i et 3 år gammelt hus.

Oppdrag 1: Utvidelse av en gang/entrè. En bærevegg på ca 2 meter må rives mellom den eksisterende gangen og et soverom som skal integreres i den nye gangen. Ønsker å fjerne gipsen i taket i samme sleng og i stedet legge panel i taket. Gangen er i dag ca. 5 kvm og soverommet som skal tas inn i ny gang er ca. 8 kvm.

Det skal være fliser på gulv og to rader med glassbyggerstein i dagens døråpning inn til soverommet. Døråpningen må klargjøres for å få plass til glassbyggersteinen.

Oppdrag 2: Ferdigstillelse av kjellerstue på ca 30-35 kvm. Det er i dag ferdig gipset i halve kjellerstuen inn mot en utleieleilighet. Resten av veggene er av betong, og det må settes opp stendere m.m og kles med gips, evt. ferdigmalte plater. Taket er ferdig isolert, og må lektes ned og plates med gips, evt. panel. Ønsker parkett på gulvet. Kjellerstuen går i vinkel og skal deles av til en gang + en kjellerstue. Det må opp en rett lettvegg tvers over rommet på den korteste delen. Veggen blir ca. 4 meter.

Oppdrag 3: I eksistrende loftstue med skråtak, skal det bygges "rom-i-rommet" for å få et ekstra soverom. Det må opp to høye lettvegger.

Oppdrag 4: Fliselegging av ny gang/entrè. Dagens fliser i den ene delen på 5 kvm må fjernes og nye legges på totalt 13-14 kvm.

Fliselegging av bad, hvor det er godkjent underlag/membram og klar for legging. Badet har skråtak og en høy vegg, men ønsker å avslutte i normal takhøyde, evt. få råd av en fliselegger på hva som blir finest løsning. Badet er ca. 10 kvm i gr.flate. Det står et dusjkabinett der i dag, men ønsker å få laget en dusjnisje. Vegghengt toalett, der selve kassen bak må fliselegges.