Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Utvidelse av Haugheia høydebasseng - Utførelse grunn-, bygg- og prosess-tekniske arbeider

Vestvågøy kommune er i gang med forsterkning av vannforsyningen i Leknes/Gravdal-området og mot Ballstad og legger til rette for fremtidig storvannverk med forsyning fra mørkdalsvatnet.
i tillegg til arbeidene med fullføring av vannforsyningen til Ballstad og en del utskifting av gamle ledninger i området i og omkring Gravdal, etablering av vannforsyning til boligområdet i Haug-området, som ligger nordvest for Gravdal, skal det nå foretas en utvidelse av høydebassenget på Haugheia.
Denne anskaffelsen gjelder bygging av nytt høydebasseng (hb) med ventilkammer på Haugheia, rehabiliterende tiltak mellom nytt og eksisterende høydebasseng, samt tilknytning mellom disse. Dette anlegget skal også tilknyttes eksisterende tilførselsledning fra mørkdalen samt forsyningsledningen mot Gravdal og Ballstad. Sistnevnte gjennomføres som egen entreprise og forutsettes oppstartet våren 2021.
Netto nytt bassengvolum er ca. 1500 m3, og total grunnflate ca. 355 m2. Bassenget og ventilkammeret utføres med bunnplate, vegger og dekker i plasstøpt betong. Yttervegger i ventilkammeret påfores og isoleres med kledning i treverk.
Anbud id:
707163
  • Sted:
    Vestvågøy
  • Registrert:
    Mandag 22. Mars 2021

Lignende oppdrag i Nordland

2 anbud