Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Møbelsnekker, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4250 Siste år
1320 Siste 3 mnd
389 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse av Iglemyr skole - trinn 3

Registrert Dato: Onsdag 06. Mars 2013

Bystyret har vedtatt utvidelse av Iglemyr skole. I denne forbindelse har oppdragsgiver til hensikt å inngå kontrakt for bygging av nytt skolebygg med et bruttoareal på ca. 1 650 m2. Oppdraget omfatter: riving av klubbhuset til Sandnes sykleklub, detaljprosjektering basert på konkurransegrunnlaget, bygging av skolebygg og opparbeidelse av utomhusanlegg, levering og montering av skole- og kontormøbler (opsjon)og avtale om vedlikehold av beskrevet utomhusanlegg (opsjon).
Prosjektet skal gjennomføres som totalentreprise. Totalentreprenør skal ha kapasitet til å ferdigstille komplett nytt prosjekt i henhold til kontrakt innen 2. juli 2014.
Skolebygget skal være midlertidig og vil bli benyttet i en periode på 15-20 år, og skal prosjekteres og utføres som et kostnadseffektivt modulbasert konsept. Prosjektet skal prosjekteres etter kriterier for passivhus- og lavenergibygg- yrkesbygg.
Se konkurransegrunnlaget med vedlegg for ytterligere beskrivelse av prosjektet.
Bygging av nytt skolebygg med et bruttoareal på ca. 1 650 m2.
Se konkurransegrunnlaget.