Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Utvidelse av Iglemyr skole - trinn 3

Bystyret har vedtatt utvidelse av Iglemyr skole. i denne forbindelse har oppdragsgiver til hensikt å inngå kontrakt for bygging av nytt skolebygg med et bruttoareal på ca. 1 650 m2. Oppdraget omfatter: riving av klubbhuset til Sandnes sykleklub, detaljprosjektering basert på konkurransegrunnlaget, bygging av skolebygg og opparbeidelse av utomhusanlegg, levering og montering av skole- og kontormøbler (opsjon)og avtale om vedlikehold av beskrevet utomhusanlegg (opsjon).
Prosjektet skal gjennomføres som totalentreprise. Totalentreprenør skal ha kapasitet til å ferdigstille komplett nytt prosjekt i henhold til kontrakt innen 2. Juli 2014.
Skolebygget skal være midlertidig og vil bli benyttet i en periode på 15-20 år, og skal prosjekteres og utføres som et kostnadseffektivt modulbasert konsept. Prosjektet skal prosjekteres etter kriterier for passivhus- og lavenergibygg- yrkesbygg.
Se konkurransegrunnlaget med vedlegg for ytterligere beskrivelse av prosjektet.
Bygging av nytt skolebygg med et bruttoareal på ca. 1 650 m2.
Se konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
239204
  • Sted:
    Sandnes 
  • Registrert:
    Onsdag 6. Mars 2013

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud