Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Møbelsnekker, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4878 Siste år
1798 Siste 3 mnd
401 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse av Sørbø skole - trinn 2

Registrert Dato: Onsdag 13. Mars 2013

Bystyret har vedtatt utvidelse av Sørbø skole. I denne forbindelse har oppdragsgiver til hensikt å inngå kontrakt for bygging av nytt skolebygg med 392 elevplasser (2 parallell) med et bruttoareal på ca. 3 500 m2. Oppdraget omfatter: Detaljprosjektering basert på skisseprosjekt, bygging av skolebygg og opparbeidelse av uteområde og levering og montering av skole- og kontormøbler (opsjon).
Prosjektet skal gjennomføres som modifisert totalentreprise. Leverandør skal gjennomføre oppdraget i henhold til kontrakten slik at komplett nytt skolebygg og uteområde er ferdigstilt innen 1. oktober 2014. Fløy B skal ferdigstilles innen 1. august 2014, slik at denne kan tas i bruk til skolestart medio august 2014. Prosjektet skal prosjekteres etter kriterier for lavenergibygg.
Se konkurransegrunnlaget med vedlegg for ytterligere beskrivelse av prosjektet.
Bygging av nytt skolebygg med 392 elevplasser (2 parallell) med et bruttoareal på ca. 3 500 m2. Se konkurransegrunnlaget.