Elektriker, Flislegger, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2069 Siste år
721 Siste 3 mnd
157 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse og oppussing av nyere bad

Registrert Dato: Mandag 21. Januar 2013

Vi skal pusse opp et nyere bad i en borretslagsleilighet i Vestlia borretslag. Leiligheten ligger i 1. etg. Tidligere oppusset i 2006. Vi ønsker at oppussingen skal starte mandag 11. Februar. Under oppussingen vil ikke leiligheten være bebodd, da vi ikke flytter inn før slutten av februar. Dere kan jobbe uavbrutt. Vi ønsker at det skal bli våtromsgodkjenning og at våtromsnormen skal følges på baderommet. Til flisarbeidet vil vi ha noen som er dyktige, nøye og hurtige med fagbrev. Vi har et begrenset budsjett.
Vi ønsker å utvide badet, da vi har separat do og baderom i dag. Vi skal også ta en liten del av gangen til dette. Badet er tidligere renovert i 2006, så det ikke gammelt og ikke noe fuktavvik er målt, men vi ønsker et større bad. Det er baderomsplater på veggene av type fibo-trespo og på gulvet er det fliser med varmekabler. På den separate doen er det også flislagt gulv, men her er det ikke varmekabler. I gangen er det laminatplater på gulvet. Det er høydeforskjeller på alle gulvene så alt må rives opp i alle rom og avrettes. Flisene på baderomsgulvet står idag vinkelrett mot veggen og de går litt oppunder platene (standard for plater og flis) Det er spotter i taket på badet. Taket er senket på selve badet, så alt av tak må mest sannsynligvis ned og settes opp igjen slik at det blir like høyt overalt. Dette pga at det er høydeforskjeller på alle takene. Mellom badet og doen er det en lettvegg med rørgjennomføringer til blant annet vann. På begge sider av denne veggen er det servanter og opplegg til dusj kommer ut fra denne veggen. Denne veggen skal rives. Klosettet skal stå der det står i dag og vi vil ikke endre plasseringen. Klosettet er et vanlig stående klosett. Badet er i dag ca. 4kvm. Etter at veggen er slått ned og den lille delen av gangen er brukt, ender vi med et bad som er like under 6kvm. Vi har eksakte mål på dagens vegger og gulvflater.
Når vi kommer til slik vi ønsker badet, skal vi ha nye våtromsplater på veggene av typen Berry Alloc, hvit oxid og flislagt gulv med varmekabler på hele gulvet. Flisene vi ønsker er 20x20cm og baderomsplatene er 60x240cm (60cm bred, 240cm høy og 10, 2mm tykke) Platene og flisene er allerede valgt ut. Badet vil være ganske enkelt, bestående av dusjkabinett, vaskemaskin, servant med speilskap (stikkontakt i speilskapet) og belysning over speilskapet. Klosettet skal som sagt stå der det står i dag. Flisene skal legges diagonalt. Det er ikke vindu på badet. Det er luftventil på badet i dag og det må fortsatt ordnes med ventilering på det nye badet. Vi ønsker spotter i taket. Det trengs å legges opp nye rør til vaskemaskin, dusj og servant. Det må ordnes med fall mot sluk, selv om vi skal bruke dusjkabinett.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål. Enten per mail eller per telefon.